Suflete tradate Episodul 662 din 25 Iunie 2018 online subtitrat

AdvertisingVezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 662 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Luni, 25 Iunie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Modis află că Vivaan a actualizat locația greșită a lui Paridhi și a făcut un plan să-l prindă. Kokila îi cere lui Vivaan să colecteze lucrurile lui Paridhi din casa lor. Vivaan îndepărtează hainele lui Paridhi și zmeul făcut de ea.

Paridhi convinge Vivaan să viziteze târgul Uttarayan cu ea să zboare zmee. Modișul se îmbracă în haine tradiționale de la Rajasthani pentru a vizita târgul. Fața lui Paridhi este acoperită cu un văl, dar Gopi recunoaște brățările lui Kokila, pe care o poartă Paridhi.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 662 de Luni, 25 Iunie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 662 din 25 Iunie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 662 din 25 Iunie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 662 din 25 Iunie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*