Suflete tradate Episodul 659 din 22 Iunie 2018 online subtitrat

AdvertisingVezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 659 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Vineri, 22 Iunie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Poliția a arestat-o pe Kokila în timp ce domnul Mehta o acuză că a răpit-o pe Paridhi. Mai târziu, Gopi își recapătă conștiința și arată că Vivan a încercat să-l răpească pe Paridhi. Se duce la secția de poliție pentru a depune mărturie împotriva lui Vivan. Poliția va crede Gopi și va putea dovedi nevinovăția lui Kokila?

Gopi informează poliția că Vivan a încercat să-l răpească pe Paridhi. Îi cere lui Vivan să-și arate mâna inspectorului, după ce a recunoscut că a rănit pe Vivan noaptea trecută, încercând să o salveze pe Paridhi. Vivan va fi arestat sau va scăpa?

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 659 de Vineri, 22 Iunie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 659 din 22 Iunie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 659 din 22 Iunie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 659 din 22 Iunie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*