Suflete tradate Episodul 658 din 21 Iunie 2018 online subtitrat

Advertising


Vezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 658 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Joi, 21 Iunie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Urmila îl ia pe Gopi și pe Paridhi în casa ei. Între timp, Radha și Vivan intenționează să-l răpească pe Paridhi. Familia Modi devine furioasă când Radha îi invită pe vecini la o petrecere la Modi Bhavan. Mai târziu, în timpul răpirii, Gopi se rănește în timp ce încerca să îl salveze pe Paridhi.

Paridhi și Urmila iau Gopi la spital. Paridhi informează poliția că Vivan a încercat să o răpească, dar ei refuză să o creadă. Ulterior, medicul informează pe toată lumea că starea lui Gopi este critică. Între timp, poliția a arestat-o pe Kokila.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 658 de Joi, 21 Iunie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 658 din 21 Iunie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 658 din 21 Iunie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 658 din 21 Iunie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*