Suflete tradate Episodul 665 din 28 Iunie 2018 online subtitrat

Advertising


Vezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 665 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Joi, 28 Iunie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Kokila îi cheamă pe poliție să-l aresteze pe Radha, dar Radha înșeală poliția și încearcă să-l încadreze pe Jigar. Paridhi îi cere lui Vivaan să-i ajute să-l aresteze pe Radha. Între timp, Ahem se supără pe Gopi pentru că nu-și petrece destul timp cu el.

Paridhi și Jigar se pregătesc să meargă la o întâlnire. Radha distruge data lui Paridhi prin aducerea acasă a membrilor Organizației pentru Protecția Femeilor. Mai târziu, Kokila îi avertizează pe Radha să nu facă asemenea anticuri în viitor, în timp ce Jigar îl ajută pe Paridhi.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 665 de Joi, 28 Iunie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 665 din 28 Iunie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 665 din 28 Iunie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 665 din 28 Iunie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*