Suflete tradate Episodul 685 din 18 Iulie 2018 online subtitrat

AdvertisingVezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 685 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Miercuri, 18 Iulie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Gopi găsește Ahem într-o brutărie, dar nu reușește să-l întâlnească. Cu toate acestea, Gopi și Jigar află că Meera și Vidya au organizat o petrecere Holi pentru Ahem. Modisul sărbătorește Holi și se roagă ca familiile lor să se reunească. Kinjal se confruntă cu Paridhi și încearcă să o instigă împotriva lui Gopi.

Urmila decide să-l învelească pe Kokila. După ce a aflat că Gopi a găsit Ahem, Kokila o sfătuiște să o întâlnească și să o convingă să se întoarcă la Modi Bhavan. O zi nouă, Kokila îi invită pe Rathis să sărbătorească Holi. Gopi este încântat să se întâlnească cu Ahem. Într-adevăr, Mansi promite să nu piardă Ahem lui Gopi.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 685 de Miercuri, 18 Iulie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 685 din 18 Iulie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 685 din 18 Iulie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 685 din 18 Iulie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*