Suflete tradate Episodul 684 din 17 Iulie 2018 online subtitrat

Advertising
Vezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 684 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Marti, 17 Iulie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

La găsirea lui Gopi și a lui Jigar la casa ei, Mansi constă că Ahem sa mutat în America. Gopi este supărată când Mansi îi spune că Ahem și-a urât soția. Mansi reușește să ascundă adevărul despre Meera și Vidya din Gopi. Mai târziu, Gopi este deprimată, deoarece crede că Ahem nu vrea să o vadă.

Gopi și Jigar pun la îndoială pe Mansi pentru depunerea unei plângeri împotriva lui Sahir și a lui Samar. Mansi îl înșeală pe Gopi și pe Jigar despre contul bancar al lui Ahem. Ea decide să retragă plângerea împotriva lui Sahir și a lui Samar. Kokila este supărată învățând despre Ahem care se stabilește în străinătate cu Meera și Vidya.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 684 de Marti, 17 Iulie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 684 din 17 Iulie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 684 din 17 Iulie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 684 din 17 Iulie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*