Suflete tradate Episodul 683 din 16 Iulie 2018 online subtitrat

AdvertisingVezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 683 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Luni, 16 Iulie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Sahir și Samar intenționează să găsească locul lui Ahem hacking într-o bancă. Hetal îi spune unui Gopi deprimat să nu-și piardă speranța. Mai târziu, Gopi devine emoționat, pe măsură ce Sahir și Samar îi dau adresa lui Ahem. Kokila află că Ahem se află în Mumbai și cere Gopi să aducă Ahem înapoi la Modi Bhavan.

Gopi și Jigar ajung la Mumbai și se îndreaptă spre casa lui Ahem. Paridhi crede că Gopi va reuși să aducă Ahem lui Modi Bhavan. Poliția îl vizitează pe Modi Bhavan și îl arestă pe Sahir și Samar pentru hacking într-un cont bancar. Vidya tinde spre Gopi, pe măsură ce Meera o face să cadă într-o grămadă de noroi.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 683 de Luni, 16 Iulie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 683 din 16 Iulie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 683 din 16 Iulie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 683 din 16 Iulie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*