Suflete tradate Episodul 697 din 30 Iulie 2018 online subtitrat

Advertising


Vezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 697 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Luni, 30 Iulie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Meera îl umilează pe Gopi la Modi Bhavan. Mai târziu, Kinjal devine suspicios în privința comportamentului lui Kokila. Ahem este furios la Gopi pentru că folosea cămașa ca o cârpă de curățat. Gopi reacționează la acuzațiile sale. Mai târziu, Meera doare capul lui Molu și îl umilește pe Paridhi că a jucat o glumă pe ea.

Gopi îl lovește pe Meera pentru că a vorbit bolnav despre Modi Bhavan. Ahem este aspru pentru Gopi, dar ea se răzbună. După ce a aflat că Meera la rănit pe Molu, Ahem îi dă o minte! Între timp, Kinjal descoperă că Kokila și-a falsificat infarctul. Ahem refuză să-l creadă pe Kinjal când încearcă să-i spună despre asta.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 697 de Luni, 30 Iulie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 697 din 30 Iulie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 697 din 30 Iulie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 697 din 30 Iulie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*