Suflete tradate Episodul 696 din 29 Iulie 2018 online subtitrat

Advertising

Vezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 696 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Duminica, 29 Iulie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Ahem se confruntă cu Urmila pentru că păcălește Mausi. Meera află despre umilința lui Mansi la conacul lui Urmila. Mansi decide să plece la Mumbai și Meera se alătură ei. Kokila le oprește și îi convinge să rămână la Modi Bhavan. Mai târziu, Kokila se roagă pentru reuniunea familiei Modi.

Vidya îi spune lui Ahem să nu-și facă griji față de Mansi și Meera. Între timp, Kokila împărtășește planul ei cu Modis. Mai târziu, Kokila îi cere lui Ahem să renunțe la Gopi lui Modi Bhavan. Mansi devine suspicios, văzând pe Ahem căzând pe Gopi. Kinjal instigă Mansi împotriva lui Gopi și Ahem.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 696 de Duminica, 29 Iulie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 696 din 29 Iulie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 696 din 29 Iulie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 696 din 29 Iulie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*