Suflete tradate Episodul 695 din 28 Iulie 2018 online subtitrat

Advertising


Vezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 695 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Sambata, 28 Iulie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Samar și Sahir sunt supărați, pe măsură ce Meera le umilește. Meera rupe fotografia de familie a lui Gopi și o umilește și ea. Ea mai vorbeste si despre Modis. Între timp, Ahem fumează la Rashi pentru manipularea laptopului. Mansi înțelege greșit Rashi și încearcă să o lovească, dar Gopi intervine.

Ahem îi ordonă lui Gopi să-l lase în pace și o umilesc. Cu toate acestea, Gopi refuză să urmeze ordinul lui Ahem. Mai târziu, Gopi oprește Kokila de a avea supa pregătită de Mansi. Între timp, Sahir și Samar joacă o farsă pe Meera și se răzbună. Îl avertizează pe Meera să se comporte bine cu Modisul.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 695 de Sambata, 28 Iulie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 695 din 28 Iulie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 695 din 28 Iulie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 695 din 28 Iulie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*