Suflete tradate Episodul 694 din 27 Iulie 2018 online subtitrat

Advertising


Vezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 694 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Vineri, 27 Iulie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Kokila îi cere lui Gopi să părăsească conacul lui Urmila, deoarece Ahem refuză să rămână acolo cu Gopi în preajmă. Mai târziu, Kokila împărtășește planul cu Rashi. Mai tarziu, Rashi joaca o mangaie pe Mansi, Meera si Vidya. Între timp, Jigar îi motivează pe Gopi și îi spune să păstreze credința. Ce este planificarea lui Kokila?

Jigar și Paridhi motivează Gopi. Între timp, Mansi, Meera și Vidya cad pradă farselor lui Rashi. Meera vrea să părăsească Conacul Urmila. Gopi e entuziasmat văzând Meera la Modi Bhavan. Meera, pe de altă parte, îl umilește pe Gopi și o cere să stea departe. Ahem îi mustră pe Rashi pe măsură ce încearcă să-l impresioneze.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 694 de Vineri, 27 Iulie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 694 din 27 Iulie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 694 din 27 Iulie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 694 din 27 Iulie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*